a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

CloudShapers

Wij vinden dat er naast hard werken ook ruimte moet zijn voor plezier en ontspanning. Blije collega's zorgen immers voor blije klanten. Daarom cultiveren we een werksfeer die energie geeft en waarin je je veilig voelt. Door successen te vieren. Door een lunch speciaal te maken met iets lekkers van de toko. Door samen heel wat af te lachen. Welkom thuis bij CloudShapers!

CloudShapers is een kennishuis dat bedrijven met hun ICT-systemen snel en veilig naar de cloud helpt, zodat ze kunnen groeien, innoveren en hun digitale transitie versnellen. We zien onszelf als een 'digitaal verhuisbedrijf' dat de specialistische kennis levert die daarvoor nodig is. Naast cloudmigratie houdt CloudShapers zich ook bezig met het verbeteren van bestaande cloudomgevingen. 

Migratie naar en verbeteren van de cloud is voor veel bedrijven een heel belangrijk thema. De vorm waarin CloudShapers haar kennis levert is de detachering van cloud consultants die beschikken over de specialistische kennis en competenties die nodig zijn om van de cloud een succes te maken: praktisch, schaalbaar, snel, veilig, betrouwbaar en stabiel.

 
Frederiklaan 10e
5616 NH Eindhoven
Tel: toon nummer
Email: sollicitatie@cloudshapers.nl
https://cloudshapers.nl/
Vacatures van CloudShapers (12)