a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Science at Work Staffing BV

Science@Work helpt en begeleidt je bij een eerste of volgende carrièrestap voor een vaste of tijdelijke baan binnen de life science, voedingsmiddelen, farma, medical devices en (petro)chemie. En die begeleiding komt met een goede vakkennis, jarenlange recruitment ervaring en een uitgebreid netwerk in de wetenschappelijke branche.

Science@Work werkt doelgericht en efficiënter. Zo gebruiken de nieuwste recruitment middelen en besparen wij kostbare tijd en kosten voor werkzoekenden en werkgever. Dit doen wij onder meer via een webcam interviews. Geen reistijd, geen extra (reis)kosten, geen vrije dag nodig voor gesprekken met ons. Zo springen we iets bewuster om met tijd én milieu.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals voor functies van laboratorium technician tot en met science manager en QA officer. Wij werken voor afdelingen zoals; Kwaliteitscontrole/QC, Research & Development, Productie, Quality Assurance, Productontwikkeling, Procesvalidatie & optimalisatie en ook scientific sales & management.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: dirk.burgmans@scienceatwork.nl
http://www.scienceatwork.nl
Vacatures van Science at Work Staffing BV (89)