a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

VIP&Có

Ondernemen is een belangrijke kwaliteit voor (asiel)migranten. Op veel terreinen moeten ze flink inhalen, vernieuwen en bijspijkeren. Dat vraagt inzet, durf, motivatie.


De medewerkers van VIP&Co de Professionals zijn daarom ook ondernemend. Zij zetten zich volledig in voor het welslagen van de integratie en participatie van ‘hun’ mensen. Zij tonen de moed om verder te kijken dan de neus lang is, zien daardoor meer kansen en weten deze samen te benutten. Zij zijn bovenal intrinsiek gemotiveerd om er alles aan te doen om nieuwkomers in Nederland te laten slagen.


Onze professionals weten van wanten en gebruiken dat om hun kennis en ervaring met vluchtelingen om te zetten in individuele voordelen voor de nieuwkomer. Zij richten hun begeleiding op diens persoonlijke situatie en de integrale aanpak van alle levensgebieden. Daarbij stimuleren zij de migrant om de regie ‘al doende leert men’ steeds beter in eigen handen te nemen. De begeleiding – training, vorming, onderwijs, coaching – is zo weinig als mogelijk en zo intensief als nodig.

 
Bereklauw 31
8131GN Wijhe
Tel: toon nummer
Email: deprofessionals@vipenco.nl
http://www.vipenco.nl
Vacatures van VIP&Có (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.