a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Co-Flex

Co-Flex is sinds 2010 een nationaal en internationaal opererend technisch projectenbureau. Wij zijn actief in de petrochemie, scheepsbouw, onder- en bovengrondse infra, machineonderhoud en gebouwgebonden installatiewerken. Vanuit onze jarenlange expertise bieden wij een veelheid aan mogelijkheden voor werk, opleiding en een loopbaan.

Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen voor projecttechnische vraagstukken d.m.v. het beschikbaar stellen van gekwalificeerd technisch personeel en het adviseren in flexibiliseringsvraagstukken. Co-Flex beschikt over ervaren technische professionals die ingezet kunnen worden voor bepaalde tijd t.b.v. kennis, ondersteuning, uitvoering en/of advisering. Hierdoor creƫren wij optimale flexibiliteit. Wij zijn inmiddels succesvol binnen de grenzen van Nederland en daarbuiten. Co-Flex groeit nog steeds en heeft met toonaangevende opdrachtgevers uitstekende relaties en (raam)overeenkomsten.

Opdrachtgevers/kandidaten kiezen uitdrukkelijk voor Co-Flex omdat onze vaste (senior) projectleiders jarenlange praktijkervaring hebben binnen onze niche markten, dezelfde taal spreken en zich daadwerkelijk identificeren met de markt en zijn doelgroep.

 
Business Park Stein 174
6181 MC Elsloo
Tel: toon nummer
Email: m.meessen@co-flex.eu
www.co-flex.eu