a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Connetix

Connetix is een detacheringsbureau gericht op de technische branche. Connetix is een specialist door jarenlange nationale en internationale ervaring binnen uiteenlopende technische vakgebieden. Connetix onderscheidt zich doordat onze specialisten een toegewijd netwerk hebben van bedrijven binnen de verschillende branches. Binnen Connetix hebben we een sterke focus en richten we ons op kwaliteit boven kwantiteit. Onze eerste prioriteit is om te investeren in een lange termijn relatie met zowel onze klanten, als met onze kandidaten. Onderdelen hiervan zijn betrokkenheid, integriteit, partnership en professionaliteit.

Naast het feit dat Connetix optreedt als bemiddelaar tussen opdrachtgevers en kandidaten, willen wij tevens van meerwaarde zijn op andere vlakken. Hierbij kun je denken aan persoonlijke advisering ten aanzien van een nieuwe stap in je carrière en begeleiding tijdens de eerste fase van jouw dienstverband.

In de periode dat je werkzaam bent via Connetix ben je onderdeel van het team, dat betekent dat wij investeren in jouw als persoon. Wij zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkeling en voortgang gedurende de gehele periode.

 
Rivium 2e straat 24
2909 LG Capelle aan den IJssel
Tel: toon nummer
Email: info@connetix.nl
http://www.connetix.nl
Vacatures van Connetix (628)