a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Keser interim & recruitment

Al sinds 1969 is Keser een begrip in de personeelsmarkt. Eind jaren zestig startte de familie Keser met uitzendburo KESER dat al snel een landelijke dekking had. In deze pioneersfase van het uitzenden werden de grondbeginselen van het huidige uitzendwezen neergelegd.
Door een goede dienstverlening voor opdrachtgever en uitzendkracht en door de persoonlijke manier van werken zijn duizenden carrières op een goede manier gestart.

Begin 2000 stond de 2e generatie van Kesers klaar. Robert Keser startte op 1 januari 2000 met het buro Keser recruitment, een werving & selectie buro dat zich richtte op HBO'ers in Brabant. Nu, 15 jaar later, is het bureau dé werving & selectie specialist op het gebied van personeel voor Order 2 Cash processen.
Met zijn team plaatsen zij dagelijks kandidaten bij internationaal handelende en producerende bedrijven in sales, customer service, logistieke en financiële functies. Daarnaast houden zij zich bezig met het delen en ontwikkelen van kennis bij zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Keser begeleidt talenten in hun carrière door de juiste banen voor te stellen op zowel vast als tijdelijke basis eventueel aangevuld met een opleiding binnen de Order 2 Cash Academy.

 
Rompertdreef 3
5233 ED 's-Hertogenbosch
Tel: toon nummer
Email: denbosch@keser.nl
http://www.keser.nl
Vacatures van Keser interim & recruitment (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.