a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Noorderveen

Noorderveen is een jong en enthousiast kantoor in Woerden, met een zeer gedegen en ervaren achtergrond op het gebied van arbeidsbemiddeling en vanaf 2008 als ondernemer werkzaam in deze branche. Wij zijn trots op onze Woerdense “roots”, gelegen in het prachtige groene hart. Maar ons werkterrein strekt zich veel verder uit en wij zijn daarbij niet aan afstand gebonden.

Noorderveen is een arbeidsbemiddelingsbureau die op een persoonlijke en doelgerichte manier vacatures invult voor de segmenten office en techniek op MBO, HBO en Universitair niveau. Wij zijn groot voorstander van het zogenaamde full-service systeem. Wat inhoudt dat Noorderveen veel meer voor u kan betekenen dan alleen een vacature invullen. Proactief en innovatief (mee)denken en werken staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Kort gezegd informeren wij onze relaties (werkgevers en talenten) over alle relevante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij denken “out of the box” en voelen ons betrokken en verbonden met onze opdrachtgevers en kandidaten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een levendig en interessant netwerk opgebouwd. Iets wat onmisbaar is in het hedendaagse zakendoen en waar we graag gebruik van maken.

Ook nadat er een arbeidskomst is getekend blijven wij als Noorderveen betrokken bij de ontwikkeling en functionering van onze talenten. De relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten, staat bij Noorderveen op de 1e plaats.

Met onze heldere visie op het hedendaags zakendoen en onze passie voor onze expertise, zijn wij een waardevolle aanvulling als het gaat om arbeidsbemiddeling.

 
Pelmolenlaan 9
3447 gw Woerden
Tel: toon nummer
Email: info@noorderveen.com
http://www.noorderveen.com
Vacatures van Noorderveen (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.