a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Currentratio

Currentratio.nl is een nationaal werkend Werving, Selectie en interim bureau, gespecialiseerd in het vinden van Toptalent. Currentratio.nl is doorlopend op zoek naar Financieel, Management, HR & Accountancy Professionals.

Al ruim 20 jaar voorzien wij in de capaciteitsbehoefte van onze klanten. Van eenmalige ondersteuning voor uw afdeling of project tot een complete bemensing van een afdeling. Currentratio.nl stelt daarbij het belang van de organisatie EN haar kandidaat centraal.

Succes is kiezen voor kwaliteit. De juiste mensen binnen een organisatie zijn bepalend voor het succes van de organisatie, of het nu gaat om MKB bedrijf of een internationale organisatie. Ook uw organisatie, en Currentratio.nl weet dat. Wij bemiddelen zowel voor een vacature voor een administrateur als een ervaren interim manager die de organisatie moet gaan verhuizen. Succes is daarmee kiezen voor Currentratio.nl als recruitment partner van uw financiële, HR en Management vacatures. Betrouwbaar, direct , integer. Succes is ook kiezen voor de bewezen kwaliteiten van de ervaren financiële interimmers van Currentratio.nl. Succes is ook kiezen voor het grote netwerk aan kandidaten van Currentratio.nl. Praktisch in het bemensen van uw projecten met de interim-managers van Currentratio. Niet hoogdravend, maar down to earth en op maat geprijsd voor uw budget. 

 
Hoofdweg 256
2908 LC Capelle ad IJssel
Tel: toon nummer
Email: michelle.vandenberg@currentratio.nl
www.currentratio.nl
Vacatures van Currentratio (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.