a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z @ & 1 2 3 4 5 

ZIJ Amsterdam

Ingogostraat 2 BG
1092 HZ Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: annegien@zijmaakthetverschil.nl
www.zijmaakthetverschil.nl

ZIJ, hét bureau voor secretarieel en ondersteunend personeel

 

ZIJ is een werving en selectiebureau voor secretarieel en ondersteunend personeel en is gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. ZIJ werkt vanuit de visie dat de ideale baan en de ideale werknemer bestaan. En dat ZIJ in staat is die samen te brengen. ZIJ zorgt ervoor dat zowel klant als kandidaat zich gewaardeerd voelen door attent en persoonlijk te zijn en de mens centraal te stellen. Hierin zijn wij bevlogen.

ZIJ neemt de tijd om te inventariseren in waar iemand naar op zoek is. Dit geldt zowel voor de klanten van ZIJ als voor de kandidaten van ZIJ. Waar nodig helpt ZIJ met advies, zodat het ideaal plaatje duidelijk wordt. Hierin maakt ZIJ het verschil!

ZIJ werkt graag samen met bedrijven die op hun beurt het verschil gaan maken voor de kandidaten van ZIJ. Bedrijven die veel waarde hechten aan de persoon die ze aan willen nemen. Bedrijven die beseffen dat persoonlijkheden bij elkaar moeten passen om het beste in elkaar naar boven te halen. Bedrijven die durven te investeren in hun werknemers en daar heel veel voor terug krijgen.

Vacatures van ZIJ Amsterdam (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.