a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Java Professionals

Over Java Professionals valt het een en ander te vertellen. Wij zijn een werving en selectiebureau, gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van Java. Via ons platform kunnen Java developers reageren op uitdagende functies binnen diverse bedrijven door heel Nederland. Voor elke developer hebben wij uiteenlopende mogelijkheden voor een leuke carrière!

Onze samenwerking beperkt zich tot bedrijven die zich bezig houden met het programmeren in Java. Hierdoor vinden wij voor developers een functie die echt bij hen past. Daarentegen ontmoeten bedrijven alleen kandidaten met de juiste kwalificaties. Klanten kunnen er op vertrouwen dat Java Professionals alleen de beste gekwalificeerde Java developers aanbieden. Kandidaten weten dat zij bij Java Professionals terecht kunnen omdat wij hen passende carrièremogelijkheden bieden.

Voor Java Professionals is contact met de klant en kandidaat heel belangrijk. Alleen hierdoor kan de juiste link tussen een bedrijf en de developer worden gelegd. Doordat wij toegewijde specialisten in huis hebben zorgen wij voor een passende en persoonlijke ondersteuning in de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten. Voor elke functie en elke vacature. Java professionals heeft ook kennis over Java en de actuele ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij nog meer voor alle partijen betekenen.

 
Cruquiuskade 251
1018 AM Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: info@java-professionals.nl
http://java-professionals.nl/
Vacatures van Java Professionals (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.