a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

PHP Professionals

Over PHP-professionals: wij zijn een recruitmentbureau. Sinds 2010 werven en selecteren wij ervaren en enthousiaste PHP developers voor diverse organisaties. Omdat wij ons alleen bezig houden met de PHP markt en andere IT disciplines links laten liggen, kunnen wij specifieker op zoek gaan naar de juiste developers. De focus binnen onze zoektocht naar talent ligt op het gebied van web, internet, mobile en applicatie ontwikkeling. Omdat onze recruiters ook kennis over PHP hebben wordt het matchen van bedrijf en developer nog makkelijker!

Onze werkwijze is helder, alle betrokkenen weten waar de verwachtingen liggen. Ook is er een vast aanspreekpunt, dat maakt communiceren wel zo prettig. Wij werken met exclusieve developers en met talenten uit ons netwerk. Wij benaderen potentiƫle werknemers en kunnen mee helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor plaatsing van de developer in kwestie.

Voor bedrijven zoeken wij het talent dat bij de organisatie past en de functie perfect kan vervullen. PHP developers worden door ons geholpen in de zoektocht naar de ideale baan. Zo brengt PHP Professionals bedrijf en kandidaat bij elkaar! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

 
Cruquiuskade 251
1018AM Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: info@php-professionals.nl
http://www.php-professionals.nl
Vacatures van PHP Professionals (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.