a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

IJssel Technologie Perspectief BV

Wie zijn wij?

De medewerkers van IJssel Technologie Perspectief BV zijn professionals, die zich goed kunnen verplaatsen in andermans business. Ook zijn we dienstverlenend en loyaal ingesteld naar onze klanten. We zijn in staat in no time de juiste mensen te vinden, die u mogelijk niet uw vizier heeft gekregen.

Elke Consultant heeft minimaal bijna tien jaar gewerkt in de branche Arbeidsbemiddeling en biedt u een andere frisse kijk op het outsourcen van recruitment- processen en speciale wervingsvraagstukken

Het doel
"Mensen die hogerop opvallen" is de missie. De focus is gericht op niet alleen de professionele, maar de gehele meerwaarde van mensen. Wij verstaan de kunst van het bemiddelen, het door onderscheid te maken tussen harde en zachte criteria en de combinatie leggen tussen mensen en organisaties. Dankzij een beter inzicht te krijgen in ambities en vaardigheden.
Ons doel: klanten de zorg wegnemen op het personeelsvlak. Werk uit handen nemen en klanten zo efficiënt mogelijk ondersteunen. Wij zijn altijd op zoek naar duurzame relaties op basis van vertrouwen waarbij optimaal geprofiteerd wordt van ons netwerk, expertise en ervaring.

Dankzij onze gecombineerde jarenlange ervaring zijn wij "gepokt en gemazeld" en hebben wij vele carrières van mensen een duw in de goede richting gegeven en werkgevers voorzien van ambitieuze mensen die hogerop opvallen.

Ons motto
Door goed luisteren kom je een heel eind en door veel te vragen kom je nog veel verder!
 
Brunswijkstraat 6
7418 EM Deventer
Tel: toon nummer
Fax: 0570-664555
Email: j.smit@ijtp.nl
Vacatures van IJssel Technologie Perspectief BV (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.