a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

MAR Recruitment Solutions

Onze Consultants

De Consultants van Mar hebben meer dan 10 jaar ervaring in het Executive Search vak. Zij werken voor zowel nationale als internationale ondernemingen en hebben expertise in vele sectoren en functiegebieden. Alle Consultants beschikken over een uitgebreide werkervaring en hebben een afgeronde WO/HBO opleiding.

Onze Loopbaancoaches hebben naast een ruime werkervaring in het bedrijfsleven en levenservaring (vanaf 35+), minimaal 5 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding, coaching en reïntegratie en een HBO/WO opleiding in dit vakgebied.

Daarnaast kan de hulp van ervaren deskundigen worden ingezet als testpsychologen, mindfulness trainers, psychologen, fysiotherapeuten, diëtisten, sportinstructeurs (personal trainers), etc. 

Onze waarden

Wederzijds respect, integer, betrouwbaar, resultaatgericht, kwaliteit, vriendelijk, professioneel, humor, fouten maken mag (hoe kunnen we anders leren? ) en blijven communiceren.

Onze doelstelling en missie

Onze doelsteling en missie is om te helpen de juiste persoon op de juiste werkplek te brengen waarbij uitdagend werk en een prettige werkrelatie in goede balans staat met een fijn en zinvol leven. 

 
Kingsfordweg 151
1043GR AMSTERDAM
Tel: toon nummer
Email: lisette.taal@marrecruitment.nl
http://www.marrecruitment.nl
Vacatures van MAR Recruitment Solutions (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.