a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Luba

Luba Uitzendbureau werd in 1968 opgericht in Leiden. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie hoofdzakelijk op studentenwerk. In de volgende decennia maakte Luba een stevige groei door, geholpen door de overnames van een aantal andere uitzendbureaus en ontwikkelde zich tot Luba Groep. 

Luba is sterk verbonden met de stad Leiden, waar het bedrijf opgericht is. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Leiden. Ook de naam Luba verwijst naar de Leidse roots: Luba staat voor Lugdunum Batavorum, zoals Leiden soms in het Latijn wordt aangeduid. 

Sinds de jaren ’90 is Luba zich naast de bemiddeling van uitzendkrachten steeds meer gaan richten op het bemiddelen in vaste banen en detacheren. 

Luba Groep nu

Hoewel al sinds 1996 aanwezig op internet, zijn de online activiteiten in 2007 wezenlijk deel gaan uitmaken van de succesformule van Luba. Luba.nl is een van de grootste online vacaturesites van Nederland aan het worden. Luba krijgt online inmiddels ongeveer een miljoen bezoekers per jaar.

Naast Luba Uitzendbureau maakt E&A Uitzendbureau onderdeel uit van Luba Groep. E&A Uitzendbureau: voor grootschalige inhouse dienstverlening in de logistieke en industriële sector. Voor grote groepen logistieke arbeidskrachten. E&A werkt veel met Poolse uitzendkrachten.

Met de toevoeging van Wijsman&Somers in 2014, biedt Luba Groep ook werving en selectie voor functies vanaf hbo- en wo-niveau. 

Luba Groep BV is eind 2008 onderdeel geworden van t-groep NV, een Belgische uitzendonderneming die in België bekend is van haar algemene uitzendbureau t-interim en haar hr-dienstverleningstak Ascento. Met al haar deelnemingen is t-groep actief in Nederland, België en Polen.

Luba kenmerkt zich door kwaliteit en betrouwbaarheid. Luba is sinds mensenheugenis een actief lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). ABU-leden worden streng gecontroleerd en bieden kwaliteit, zekerheid en zijn financieel betrouwbaar.

 
Eschertoren 1
2316 ET Leiden
Tel: toon nummer
Email: jobboards@luba.nl
Vacatures van Luba (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.