a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

PIA BV

PIA (Project Interim Advies B.V.) is de partner voor het oplossen van projectmatige capaciteitsuitdagingen. Wij richten ons op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar uitdagingen en/of een nieuwe stap in hun carrière. Doel daarvan is een bijdrage leveren aan de realisatie van (technische) projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van logistieke, bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen tal van (project)organisaties en bedrijfsleven. PIA maakt uiterst scherpe selecties, zowel voor de opdrachtgever als voor de medewerkers en is hierdoor in staat een zorgzame plaatsing van projectmedewerkers te realiseren met duidelijke afspraken over de gevraagde doelstellingen. Veiligheid op de werkplek en de gezondheid van de medewerker staan daarbij niet in discussie.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt zien wij een toekomst waarin projectmatige inzet van specialistische kennis en een flexibel medewerkersbestand een belangrijke rol gaan spelen bij de algehele bedrijfsvoering. Zowel zzp’ers als medewerkers die op zoek zijn naar een dienstbetrekking hebben profijt van onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk en voelen zich thuis bij onze professionele aanpak. Met een eerlijke en transparante handelswijze met respect voor wederzijdse belangen leggen wij zo een basis voor een langdurige samenwerking.

 
Madame Curiestraat 2
3316 GN Dordrecht
Tel: toon nummer
Email: aanvragen@pia.nl
Vacatures van PIA BV (12)