a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 

Continu

Continu. Altijd wind mee.

Continu zorgt ervoor dat mensen en organisaties in de bouw en industrie de wind mee krijgen. Want als je de wind mee hebt, gaat alles makkelijker. En dat is altijd ons doel. Ambities waarmaken voor organisaties en professionals. Opdrachtgevers en kandidaten een duwtje in de rug geven bij het behalen van hún doelen.

Dat doen we al sinds 1995 door professionals en bedrijven met elkaar te verbinden. Daarvoor zijn we tenslotte intermediair. Maar wat ons onderscheidt van andere intermediairs is de manier waarop en de intentie waarmee we dat doen. Met onze acht vestigingen in Nederland zijn we een specialist in de regio. Een specialist op het gebied van bouw en industrie.

 Hollands ondernemerschap

Hollands ondernemerschap staat met hoofdletters geschreven in ons DNA. Niet voor niets beschouwen wij Handelsgeest, Durf, Daadkracht en Energie als onze belangrijkste merkwaarden. Samen staan ze voor Hollands ondernemerschap en voor Continu. We streven altijd naar een vast dienstverband op korte of lange termijn. Direct via werving en selectie. Of inclusief een gewenningsperiode via detachering. We vinden het belangrijk dat onze kandidaten plezier in hun werk hebben.Daar plukt u als opdrachtgever en kandidaat de vruchten van.

 
PSV-laan 77 (Philips Stadion)
5616 LX Eindhoven
Tel: toon nummer
Email: info@continu.nl
www.continu.nl
Vacatures van Continu (3376)